2013. május 8., szerda

Frildi nagy napjai


Május 7., kedd
A mai nap nem éppen vidám, de másnak, ha éppen ma van a szülinapja, nagyon is örömteli lehet, és ha neked volna ma szülinapod, mint ahogy még mindig nincs, de mindjárt lesz, akkor konstatálnád az évek törvény szerű múlását, belenéznél a tükörbe, megállapítanád, hogy milyen jól nézel ki, és masszívan nem érdekelne, hányat is mutat az a nagy számláló. Boldog szülinapot, drágám! Legyen szép napod ma is, érezd jól magad. 
Szóval, ha ma volna, mint ahogy nem ma van, akkor is töltsd kellemesen a napot születésnapodon.Vigyázz magadra és légy jó, ha tudsz, te tudsz!
Puszil: Panni

Pannikám! 
Örülök, hogy ilyen "habókos" barátnőm van, fel tud vidítani! Aranyos vagy, köszönöm a jókívánságokat! 
Puszillak: Frildi

Május 8., szerda
Valami azt súgja, hogy ma van a születésnapod, nem tudom, mi, de valamiért ez rémlik, pedig föl sem hívtam a Jánost külső telefonos segítségért. Akár jó a megérzésem, akár nem. ma is csak azt mondom, mint a többi megelőző napon csak egy kicsit több melegséggel, hogy éljél csak nagyon sokáig és úgy, ahogy vagy, mindannyiunk örömére. Erre a kis-sok maradék időre alapvetően nem kell megváltoznod. Mi, akik életed egyes szakaszaiban ismertünk meg, és ebben a mi-ben benne vagyok én is, olyannak szerettünk meg, amilyen vagy: bölcs, figyelmes, áldozatkész, jó humorú, tájékozott, együttérző, barátságos, kritikus, objektív, fantasztikus hallgató és odafigyelő, Isteni töltött káposzta készítő, olykor affektálós, hatalmas művészet kedvelő, játékos, céltudatos, nem akármilyen barát, és még sok minden, ami benned lakozik - esetleg valamiféle bizonytalanság, kétkedés, elgyengülés - de a felszínre nem jön föl, nem látszik, csak az tudhatja, aki nagyon közel lehet hozzád.
Drága Frildim! Egészséget, boldogságot, különleges napot születésnapodra és hogy legyél mindig olyan, amilyennek megismertelek és megszerettelek.
Millió puszi: Panni

Édes Pannikám!
Jó volt a megérzésed! De nem érdemes ennyit foglalkozni az ember gyerekének az évek múlásával! Túlságosan is sok pozitívumot gondolsz rólam, szerintem én csak egy egyszerű lény vagyok itt a Földön, egy porszem. De ha tudok néha örömet okozni a barátaimnak és szeretteimnek, akkor talán nem élek hiába. Mint ahogy egy Panni nevű barátnőm is tud, sok-sok humorával és szeretetével! Nagyon jó érzés, köszönöm!
Millió puszi: Frildi

Május 9., csütörtök
A mai üdvözlésnek talán már értelme sincs azok után, hogy valójában tegnap ünnepelted születésnapodat. Mondtad, ne lihegjük túl, te is csak egy vagy a sok közül, egy porszem, nem kell hát ebből akkora ügyet csinálni. De amikor jól esett keresgélnem a naptárban és a kérdéses dátum körül gratuláló leveleket küldenem, így téve neked emlékezetessé az idei dátumot, azt a dátumot, amelyet egyre inkább felejteni igyekszünk, amely egyre inkább jelentőségét veszti. Pedig kevés olyan dolog van, amely fix és meghatározó és rányomja az életünkre a bélyegét, mint a tény, hogy megszülettünk és valamilyen nevet kaptunk. Ma, mikor már egy nappal vagyunk túl a szülinapodon, mely napot megérinti még szülinapod szele, s mely egyben a fasizmus alól való Felszabadulás ünnepe, kívánok neked egy kis jóleső utózöngét a tegnapra, hogy ezt is megérhetted, itt vagy a magad és mások örömére, a május hatodiki, hetediki, nyolcadiki, kilencediki, szinte mindegy mikori Frildi, akit olyannyira megszerettem.
Puszil: Panni

Édes Pannikám!
Drága vagy, hogy újra írtál! Nekem ez többet ér bármilyen ajándéknál Tőled! Az is nagyom jól esett, hogy Anyukád felhívott! Mint tudod, nekem sajnos egyik szülőm sem és második mamám: Irmama sem él már hosszú ideje! Úgyhogy hadd legyen kicsit ő az én mamám is most.
Puszillak:  Frildi









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése